Paviljoen++: een warm hart voor kinderen en jongeren tijdens De Warmste Week

Paviljoen++ is een bijzonder project dat dit jaar de steun krijgt van De Warmste Week, het jaarlijkse initiatief dat plaatsvindt op 't Zand in Brugge van maandag 18 tot en met zondag 24 december. Je kunt de gebeurtenissen volgen op VRT 1, Studio Brussel, MNM, Ketnet en VRT MAX. Met maar liefst 287 ondersteunde projecten streven we ernaar meer veilige plekken te creëren voor kinderen en jongeren, zowel thuis als op school, in hun vrije tijd en online. Het doel is eenvoudig maar krachtig: iedereen verdient het om op te groeien zonder zorgen. Wil jij ook je steentje bijdragen aan dit nobele streven?

In het kader van De Warmste Week onderscheidt Paviljoen++ zich als een initiatief dat verder reikt dan de grenzen van de schoolmuren en -uren. In samenwerking met vzw Iedereen over de Meet brengt Gemeenteschool Paviljoen gedurende trajecten van 10 weken boeiende thema's tot leven, zelfs na de reguliere schooluren. Het hoofddoel? Het sociaal welbevinden, de kennis van de wereld, mediawijsheid en het zelfvertrouwen van leerlingen vergroten, en dit alles binnen een Nederlandstalige omgeving.

Het gratis programma wordt zowel tijdens als na de schooluren aangeboden en heeft een compenserend karakter. Het voorziet in activiteiten die kinderen in kwetsbare wijken vaak missen, terwijl hun leeftijdsgenoten elders deze ervaringen wellicht via hun ouders hebben opgedaan.

Wil je de missie van Paviljoen++ ondersteunen? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt rechtstreeks een gift doen, deelnemen aan een actie, een plaat aanvragen of een vlammetje kopen. Meer details over hoe je kunt bijdragen aan De Warmste Week vind je op: dewarmsteweek.be

Alle informatie over Paviljoen++ vind je op de website: paviljoen-schaarbeek.be

Laten we samen de krachten bundelen en bijdragen aan een warmere, zorgeloze toekomst voor alle kinderen en jongeren.