Naschoolse activiteiten

Ben je op zoek naar naschoolse activiteiten voor je kind? In Brussel vind je een uitgebreid Nederlandstalig aanbod voor kleuters, kinderen en jongeren. 

Activiteiten voor kinderen

Speelpleinen

Speelpleinen

De VGC organiseert tijdens de paasvakantie en de zomervakantie speelpleinen samen met Nederlandstalige scholen in Brussel.
Brede Scholen

Brede Scholen

Brede Scholen zijn netwerken van scholen en organisaties die alles inzetten op maximale ontwikkelingskansen voor kinderen en jongeren. Zij zorgen er onder andere voor dat kinderen en jongeren tijdens de lesuren maar ook na school kunnen deelnemen aan boeiende activiteiten.
Deeltijds kunstonderwijs

Deeltijds kunstonderwijs

Het deeltijds kunstonderwijs is onderwijs in de vrije tijd en beter bekend onder de namen muziekschool en kunstacademie.
Initiatieven buitenschoolse opvang (IBO)

Initiatieven buitenschoolse opvang (IBO)

IBO’s bieden opvang van schoolkinderen en zijn erkend door Kind en Gezin. IBO's vangen kinderen op (voor en) na schooltijd, op woensdagnamiddag, op schoolvrije dagen en tijdens vakantieperiodes.
Jong in Brussel

Jong in Brussel

Op de website www.jonginbrussel.be vind je het Nederlandstalige vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren in Brussel. Je vindt er activiteiten voor tijdens het schooljaar en in de vakanties.
Vakantie-initiatieven N22

Vakantie-initiatieven N22

Het hele jaar door kan je in de 22 gemeenschapscentra terecht voor boeiende en verrassende activiteiten voor kinderen en jongeren.
Sport in Brussel

Sport in Brussel

Ontdek het Nederlandstalige sportaanbod in Brussel op de website van Sport in Brussel.