Voor volwassenen

Ben je als volwassene geïnteresseerd in het volgen van een opleiding? Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar voor volwassenen die hun kennis willen vergroten, nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen of een carrièreswitch willen maken.  Verken de mogelijkheden en neem de eerste stap naar een verrijkende leerervaring.

Opleiding naar werk

Opleiding naar werk

Een opleiding naar werk helpt je met je professionele ontwikkeling. Deze vorming of opleiding helpt mensen uit risicogroepen om gemakkelijker werk te vinden.
Volwassenenonderwijs

Volwassenenonderwijs

In het volwassenenonderwijs kan je via (avond)onderwijs een erkend diploma, getuigschrift of certificaat behalen. Het aanbod van het volwassenenonderwijs is zeer divers en groot.
Deeltijds kunstonderwijs

Deeltijds kunstonderwijs

Het deeltijds kunstonderwijs is onderwijs in de vrije tijd en beter bekend onder de namen muziekschool en kunstacademie. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen er terecht.
Hoger onderwijs
Studenten in de les

Hoger onderwijs

Je kan in Brussel een master- en bachelordiploma behalen aan vijf Nederlandstalige hogeronderwijsinstellingen. Ongeveer 36.000 studenten volgen les in een Nederlandstalige universiteit of hogeschool in Brussel.
Examencommissie secundair onderwijs

Examencommissie secundair onderwijs

Bij de Examencommissie secundair onderwijs kan je op eigen tempo een getuigschrift of diploma secundair onderwijs behalen.
Nederlands leren

Nederlands leren

Ben je geïnteresseerd in het leren of verbeteren van Nederlands? Verken dan de beschikbare organisaties die ondersteuning bieden bij het leren en oefenen van de Nederlandse taal en meertaligheid.