Leraarskamer: Basisschool Sint-Ursula in Laken

In 2022 kreeg de Basisschool Sint-Ursula in Laken groen licht van de Vlaamse Gemeenschapscommissie voor de subsidie voor de renovatie van de leraarskamer van basisschool Sint-Ursula in Laken. Deze renovatie werd onlangs afgerond in 2023, en de resultaten zijn indrukwekkend.

Met als doel de leraarskamer aangenamer en aantrekkelijker te maken voor het personeel, heeft de school de ruimte volledig getransformeerd. Er is geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, zoals een digitaal bord dat tijdens vergaderingen gebruikt kan worden, extra computers zodat het personeel in de leraarskamer kan werken, een handige microgolfoven en een koffiemachine. Bovendien heeft de school enkele schrijnwerken uitgevoerd en een bestaande kast aangepast en voorzien van een mooie schuifdeur.

Het resultaat is een prachtig vernieuwde leraarskamer die nu een ware transformatie heeft ondergaan. Het personeel kan genieten van moderne apparatuur en faciliteiten, waardoor ze efficiënter kunnen vergaderen en werken. De toevoeging van de microgolfoven en koffiemachine zorgt ervoor dat het personeel zich comfortabel en verzorgd voelt tijdens hun pauzes. Bovendien draagt de esthetische upgrade, met de fraaie schuifdeur, bij aan de algehele uitstraling van de ruimte.

De renovatie van de leraarskamer van basisschool Sint-Ursula in Laken is een geslaagd project dat het welzijn van het personeel bevordert en bijdraagt aan een positieve werkomgeving.