Gevelborden met nieuw N-logo

De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) lanceerde in 2015 een nieuw N-logo om het Nederlandstalige netwerk van diensten en voorzieningen in Brussel beter zichtbaar te maken. Het N-logo verschijnt in de vorm van een gevelbord op de gebouwen van de Nederlandstalige dienstverleners in Brussel binnen de beleidsdomeinen onderwijs, vorming, cultuur, sport, welzijn ...
Afbeelding van het gevelbord met N-logo

 

Gevelborden aanvragen

Vraag een gevelbord met N-logo aan via merkbeleid@vgc.be.

  • Zijn er meerdere Nederlandstalige organisaties op hetzelfde adres als uw organisatie? Dan raden we aan om eerst onderling te overleggen wie het bord aanvraagt.
  • Voor de plaatsing van het N-bord aan de gevel(s) van de organisaties onder uw bestuur, moet u een foto doorsturen van de plaats waar het gevelbord moet hangen. 
  • Het gevelbord heeft een diameter van ongeveer 700 mm en moet op minstens 2,7 meter hoogte worden geplaatst. U kunt de technische tekening van het bord onderaan deze pagina downloaden. 
  • Hangt er al een gevelbord van de VGC met het oude logo? Dan vervangt de VGC dit door het nieuwe bord. U kunt dit aangeven in de aanvraag.
  • De nieuwe borden zijn reflecterend. In tegenstelling tot de oude N-borden hebben ze dus geen elektriciteitsaansluiting nodig.
  • Als u niet over een gevel beschikt waar het gevelbord kan worden aangehangen, kan het bord op een paal worden geplaatst. Ook bestickering is bespreekbaar. 
  • Soms moet er een bouwvergunning worden aangevraagd voor de plaatsing van het gevelbord. De VGC zoekt dit voor u uit en bezorgt u indien nodig de nodige documenten. 
  • Hebt u weet van plaatsen waar het oude gevelbord nog niet vervangen of weggehaald is? Geef dan een seintje via merkbeleid@vgc.be
Fotogalerij 
foto: gevelbord
foto: gevelbord
foto: gevelbord
foto: gevelbord
foto: gevelbord
foto: gevelbord
Bijhorende documenten 
Geldt voor de volgende onderwijsniveaus 
Buitengewoon kleuteronderwijs
Buitengewoon lager onderwijs
Buitengewoon secundair onderwijs
Deeltijds kunstonderwijs
Gewoon secundair onderwijs
Hoger onderwijs
Kleuteronderwijs
Lager onderwijs
Leren en Werken
Volwassenenonderwijs
Vorming en beroepsopleiding