BuitenSpel vernieuwt de speelplaats van de Sint-Gillisschool

De Sint-Gillisschool in Sint-Gillis heeft haar speelplaats gerenoveerd met behulp van het project BuitenSpel. Hieronder kan u enkele foto's zien van het resultaat.

De school heeft haar speelplaats omgebouwd tot een creatieve ruimte. Ze heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van natuurlijke materialen. Verschillende speelzones werden gemaakt. Zo vinden de kinderen tussen de beplanting een rustige zone terug maar kan er ook actief gespeeld worden op een stammendoolhof. De verschillende ruimten werden multifunctioneel ingericht zodat kinderen hun fantasie kunnen gebruiken tijdens het spelen.

Het project kwam tot stand dankzij de samenwerking tussen ouders, leerlingen, leerkrachten en directie. De shool heeft ook een beroep gedaan op inhoudelijke ondersteuning van het OCB.

Wilt u graag meer foto's zien? Raadpleeg dan hieronder de galerij.

 

Fotogalerij 
foto: vernieuwde speelplaats St-Gillisschool
foto: vernieuwde speelplaats St-Gillisschool
foto: vernieuwde speelplaats St-Gillisschool
foto: vernieuwde speelplaats St-Gillisschool
foto: vernieuwde speelplaats St-Gillisschool
foto: vernieuwde speelplaats St-Gillisschool
foto: vernieuwde speelplaats St-Gillisschool
Geldt voor de volgende onderwijsniveaus 
Kleuteronderwijs
Lager onderwijs