Nieuws

5 resultaten

Campus Rouppe opent officieel de deuren

Image
Campus Rouppe, het totaal gerenoveerde gebouw op het Rouppeplein in Brussel, werd vandaag officieel geopend. In het gebouw krijgen maar liefst 8000 cursisten van het CVO Lethas Brussel les, kan je terecht voor hoogwaardige informatica-opleidingen bij de vzw INTEC BRUSSEL en loop je binnen in Leerwinkel Brussel van Tracé Brussel vzw voor een antwoord op al je leervragen.
Meer over Campus Rouppe opent officieel de deuren

Nieuwe brochure ‘Schakels naar werk’

Image
Wil je ontdekken wie in Brussel je kan helpen in je zoektocht naar een geschikte job of opleiding? Of het nu gaat over begeleiding naar werk, Nederlands leren, een opleiding volgen, leren op de werkvloer of ondernemer worden: in de brochure ‘Schakels naar werk’ vind je wie je daarmee kan helpen.
Meer over Nieuwe brochure ‘Schakels naar werk’

Volg gratis STEM-workshops bij de IT Garage

Image
Heb je interesse in STEM oefeningen, opdrachten en trajecten? Geef je STEM-opdrachten in je lessen? De IT Garage biedt gratis STEM-workshops voor leerkrachten aan. De IT Garage is een project van vzw STARTPROjecten.
Meer over Volg gratis STEM-workshops bij de IT Garage

Bepaal mee de toekomst van de Nederlandstalige opleidingssector in Brussel

Image
Gekwalificeerde uitstroom naar de Brusselse arbeidsmarkt via kwaliteitsvolle opleidingen en werkervaringstrajecten, dat is waar Brussels minister van onderwijs Sven Gatz werk van maakt. Ben je werkzaam in de Nederlandstalige opleidingssector in Brussel? Deel dan je mening in een korte enquête!
Meer over Bepaal mee de toekomst van de Nederlandstalige opleidingssector in Brussel

27 - 28 mei: Digitale Opleidingsbeurs

Image
Op donderdag 27 en vrijdag 28 mei 2021, van 9u-16u, organiseert Tracé Brussel vzw de digitale opleidingsbeurs ‘Ik zoek, ik vind’. Ken je of begeleid je zelf werkzoekenden? Via een online platform met digitale standen ontdekken jullie op de beurs het Nederlandstalige aanbod van beroepsopleidingen en begeleiding naar werk.
Meer over 27 - 28 mei: Digitale Opleidingsbeurs