Winnaar van de N-Brussel Master Thesis Award 2018

Publicatiedatum: 
01 april 2019
Alexander Colson wint de N-Brussel Master Thesis Award voor zijn masterthesis over de rol van de Zenne in Brussel. De laureaat ontvangt een geldprijs van 2.000 EUR en begeleiding in het kader van een eventuele peer-reviewed publicatie in het wetenschappelijk tijdschrift Brussels Studies.
Winnaar N-Brussel Master Thesis Award 2018

Winnaar

Alexander Colson wint de N-Brussel Master Thesis Award voor zijn masterthesis "Discovering The Zenne" (academiejaar 2017-2018) in het thema Stedenbouw en Ruimtelijke Planning. Dhr. Colson is afgestuurd aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) in 2018. Promotor van de thesis was Professor Fabio Vanin.

De N-Brussel Master Thesis Award werd door het Brussels Studies Institute (BSI) op 29 maart 2019 voorgesteld aan het grote publiek tijdens de Nacht van de Kennis over Brussel. 

N-Brussel Awards

Elk academiejaar worden de N-Brussel Master en Bachelor Thesis Awards toegekend aan een pas afgestudeerde student aan een Nederlandstalige hogeronderwijsinstelling in Brussel voor een uitstekende thesis over Brussel. De VGC werkt hiervoor samen met Brussels Studies Institute (BSI)

Meer informatie

www.onderwijsinbrussel.be/ondersteuning/n-brussel-thesis-awards