VGC laat studenten in coronatijden rustig studeren in Pop-up Study Spaces

Publicatiedatum: 
12 november 2020
Brusselse studenten die nood hebben aan een rustige studeerplek kunnen in november en december terecht bij verschillende Pop-up Study Spaces van Brik. Die kwamen tot stand dankzij een samenwerking tussen de Vlaamse Gemeenschap, VGC, Brik en de gemeenschapscentra in Brussel.
Study Spaces

De Pop-up Study Spaces worden in de eerste plaats aangeboden aan studenten aan de Nederlandstalige hogeronderwijsinstellingen in Brussel, die in Brussel verblijven en thuis geen rustige ruimte of stabiel internet hebben om online les te volgen of te studeren.

Studenten kunnen vanaf vandaag terecht in Pop-up Study Space Brik en vanaf maandag 16 november 2020 in GC Nekkersdal, GC De Kroon, GC De Platoo, GC De Zeyp, GC Het Huyse, GC Nohya, GC De Linde, GC Essegem en GC Den Dam. Er zijn in totaal 96 plaatsen ter beschikking.

Geïnteresseerde studenten kunnen een plaats reserveren via WhatsApp op het nummer 0471 01 07 34. Het dragen van een mondmasker is ook hier verplicht.

Daarnaast kan er in de bibliotheek van Muntpunt een studeerplek worden gereserveerd via bookaplace.be

Vanaf 14 december gaat traditiegetrouw de wintereditie van de Study Spaces van start met een veel groter aanbod voor alle blokkende studenten.

Meer info

https://brik.be/pop-up-study-spaces/