Verder studeren in Brussel? De Leerwinkel helpt je op weg.

Publicatiedatum: 
28 april 2020
Een studiekeuze maken na het secundair is nooit gemakkelijk, en deze keuze wordt vandaag nog moeilijker gemaakt door de coronamaatregelen. Een hogeschool bezoeken of een infodag bijwonen is deze dagen niet vanzelfsprekend. Daarom organiseert Leerwinkel Brussel in samenwerking met het Beroepenpunt een online infosessie op woensdag 29 april om 15.00 uur.
logo Leerwinkel

Het maken van een studiekeuze kan veel vragen oproepen. Weet je nog niet wat je wilt studeren? Twijfel je tussen een paar opties? Weet je niet precies wat het verschil is tussen een graduaat en een bachelor? Of het verschil tussen een academische en een professionele bachelor? En wat kan je eigenlijk allemaal in Brussel studeren? Leerwinkel Brussel helpt je graag met deze en nog veel andere vragen tijdens de infosessie op woensdag 29 april om 15.00 uur. 

De infosessie is gratis en gericht op iedereen die dit jaar (of in de komende jaren) een diploma secundair onderwijs zal behalen.

Wil je deelnemen aan de infosessie? Klik dan op 29 april om 14.55 uur op deze link (via Google Chrome).

Kan je niet deelnemen aan de infosessie? Je kan steeds jouw vragen stellen via de website van de Leerwinkel Brussel of via de facebookpagina.