Uitreiking N-Brussel Thesis Award op 29 maart

Publicatiedatum: 
05 maart 2019
Op 29 maart wordt de N-Brussel Master Thesis Award uitgereikt tijdens de Nacht van de Kennis in het Kaaitheater. Met deze award wil de VGC het harde werk van de Brusselse studenten zichtbaar maken. De prijs wordt door toegekend aan een pas afgestudeerde student aan een Nederlandstalige hogeronderwijsinstelling in Brussel. De bekroning tijdens de Nacht van de Kennis is de kers op de taart voor het harde werk.
banner aankondiging N-Brussel Thesis Award

N-Brussel Thesis Awards

Elk academiejaar worden de N-Brussel Thesis Awards toegekend aan een pas afgestudeerde student aan een Nederlandstalige hogeronderwijsinstelling in Brussel voor een uitstekende thesis over Brussel.  De laureaat ontvangt een geldprijs van 2.000 euro en begeleiding in het kader van een eventuele peer-reviewed publicatie in het wetenschappelijk tijdschrift Brussels Studies. De prijs wordt door het Brussels Studies Institute uitgereikt tijdens de Nacht van de Kennis over Brussel. 

Meer info

www.onderwijsinbrussel.be/ondersteuning/n-brussel-thesis-awards

Nacht van de Kennis 

De Nacht van de Kennis gaat door op 29 maart vanaf 19 uur tot middernacht in het Kaaitheater. Interventies van onderzoekers en experten, ontmoetingen en debatten over diverse thema's en uitdagingen die Brussel aanbelangen, staan de hele avond centraal. Het programma wordt opgeluisterd door een quiz en muzikale intermezzo's. 

De Nacht van de Kennis is een initiatief van Brussels Studies Institute, Brussels Studies en Brussels Academy, met ondersteuning van o.a. de VGC.