Tolk of vertaler nodig? Contacteer Brussel Onthaal vzw, Sociaal Vertaalbureau

Publicatiedatum: 
09 maart 2018
Brussel Onthaal vzw is een Brusselse Nederlandstalige sociaal tolk- en vertaaldienst. Ook scholen kunnen gebruik maken van dit aanbod.
Logo Brussel Onthaal vzw

Brussel Onthaal vzw, Sociaal Vertaalbureau

De vzw werkt voor Nederlandstalige en tweetalige socialprofitorganisaties en overheidsdiensten in Brussel. Die kunnen er terecht voor schriftelijke vertalingen van documenten en voor tolken ter plaatse. Brussel Onthaal vzw zet in op een behoeftedekkend en kwaliteitsvol aanbod sociaal tolken en vertalen voor voorzieningen in verschillende Brusselse sectoren (openbare diensten, welzijn, opvang, onthaal, integratie en inburgering, gezondheid, Onderwijs, ...).

Aanbod voor scholen

Ook scholen, directies, leerkrachten, zorgcoördinatoren, CLB-medewerkers … kunnen deze tolk- en vertaaldienst inschakelen. U kunt bij Brussel Onthaal bijvoorbeeld terecht voor: een brief naar ouders in verschillende talen, oudercontacten, gesprekken met ouders en andere betrokkenen voor evaluatie van een kind, een brochure/folder, gesprekken met het CLB …

Meer info

Meer informatie vind je op de site van Brussel Onthaal vzw. Of neem contact op via info@brusselonthaal.be. Bellen kan naar 02 511 27 15.

Bijhorende documenten 
AttachmentSize
PDF icon Folder Brussel Onthaal vzw.pdf462.38 KB