(Thuis) aan de slag met MOS!

Publicatiedatum: 
03 april 2020
MOS ondersteunt je school in het creëren van een milieuvriendelijke en duurzame leer- en leefomgeving, samen met de leerlingen, het schoolteam en het netwerk van de school. Ontdek het aanbod van MOS Brussel voor het voorjaar van 2020.
MOS Buitenlesdag 2020

Buitenlesdag

Op 30 april stond de Buitenlesdag op de kalender. De Buitenlesdag wordt “Elke dag Buitenlesdag”. Wil je graag leerlingen de kans geven wat vaker buiten leren? Hou de website en facebookpagina van MOS dus zeker in de gaten om de nieuwste buitenlestips mee te pikken. Schrijf je in, wie weet komt actrice Veerle Malschaert volgend schooljaar dan een gastles geven aan jouw leerlingen, pret verzekerd!

Tips, lesmateriaal en ondersteuning

Ook bij het afstandsleren zijn er mogelijkheden om laagdrempelig met duurzaamheid, natuur en milieu aan de slag gaan.
Klimaat, energie, voeding, buitenles,… Rond al deze thema’s vind je tal van interessante lesmaterialen op www.klascement.net/mos.

Zoek je extra inspiratie? Of wil je meer weten over wat MOS jouw school kan bieden?

Met haar enthousiasme voor duurzame ontwikkelingseducatie, systeemdenken en Brussel ben je bij onze nieuwe MOS Onderwijsondersteuner Véronique zeker aan het juiste adres. Je kan bij MOS rekenen op informatie, lesmateriaal, begeleiding, vormingen, leuke actiedagen… Aarzel niet om haar een mailtje te sturen via mos@vgc.beBekijk de MOS-pagina voor meer info.