STARTPROjecten opent het Brussels Fablab 'The IT-Garage'

Publicatiedatum: 
24 juni 2019
Experimenteren met 3D printing, robots, Internet of Things, Arduino en Raspberry Pi? In het Het Brussels Fablab - The IT Garage - kan het allemaal.
IT materiaal

Het Brussels Fablab - The IT-Garage - is een initiatief van STARTPROjecten. Het Fablab is een open ruimte met gebruiksvriendelijke machines en materialen waar volop geëxperimenteerd kan worden. Het FabLab staat open voor scholen, werkzoekenden, mensen in opleiding, instructeurs, lesgevers en leerkrachten.

Elke woensdag tussen 14u en 18u is het Fablab geopend voor iedereen die de machines en materialen wil uitproberen en projecten wil ontwikkelen. Deelnemers kunnen gratis gebruik maken van het FabLab. Inschrijven kan door te mailen naar open-ruimte@brussels-fablab.be of door langs te gaan bij STARTPROjecten.

Scholen en opleidingscentra kunnen na reservatie ook op andere dagen gratis gebruik maken van het FabLab om aan de slag te gaan met STEM en projecten op te zetten.

Tot slot organiseert STARTPROjecten verschillende workshops in het Fablab voor o.a. leerkrachten en instructeurs. De kalender en meer informatie vindt u terug op de website: www.brussels-fablab.be