Sportswitch is een sportieve kringloopwinkel voor iedereen in Brussel!

Met betaalbare sportkleding wil Sportswitch zoveel mogelijk mensen in staat stellen om te sporten. In de winkel van Sportswitch vind je een t-shirt vanaf 2 euro, een broek vanaf 4 euro en schoenen vanaf 6 euro. Mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming kunnen elk jaar één gratis outfit kiezen.

Sportswitch draagt ook bij aan duurzaamheid door ongebruikte sportkleding en -schoenen een tweede leven te geven. Kleren kunnen gedoneerd worden in de winkel in Laken of in een van de inzamelpunten.

De winkel in de Gustave Schildknechtstraat 52 in Laken is geopend op dinsdag- en woensdagnamiddag van 14u tot 17u en de laatste zaterdag van de maand van 10u tot 12u.

Mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming en een gratis outfit willen kiezen, moeten een vignet van de mutualiteit of een Paspartoekaart met kansentarief meenemen.

Bij Sportswitch kun je ook informatie vinden over het sportaanbod in Brussel.

Maak als school uit het N-netwerk Sportswitch bekend bij je leerlingen en hun ouders. Daarnaast kun je Sportswitch helpen door het doneren van verloren (sport)kleding of door een inzamelactie te organiseren. Neem contact op met Sportswitch via info@sportswitch.be of bel naar 0492 35 67 53 om het nodige materiaal zoals flyers of een tijdelijke inzamelbox te ontvangen.