Raamtekening #leerkrachtBXL onthuld in Muntpunt

Op 18 mei werd in Muntpunt een prachtige raamtekening onthuld voor de campagne #leerkrachtBXL. Met deze actie wil de VGC alle leerkrachten in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel bedanken voor hun dagelijkse inzet. Deze maand start ook een nieuwe affichecampagne om Brusselaars aan te moedigen voor het leerkrachtenberoep en het Nederlandstalig onderwijs in onze stad te kiezen.

Raamtekening leerkrachten

De tekening van de hand van artieste Katrien Vanderlinden werd onthuld om 10u30 aan Muntpunt door Brussels Minister en VGC-collegelid Sven Gatz, federaal staatssecretaris Sammy Mahdi en Ketnet-actrice Ahlaam Teghadouini. Met de tekening willen de drie bekende Brusselaars hun favoriete leerkrachten extra bedanken voor het verschil dat zij maakten in hun leven.  

Campagne #leerkrachtBXL

Elke dag staan leerkrachten in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel klaar om met veel enthousiasme les te geven aan onze ketjes. Om hen te bedanken en om nieuwe leerkrachten aan te moedigen ook voor deze uitdagende job te kiezen, startte de VGC vorige maand de campagne #leerkrachtBXL.

Onze Brusselse leerkrachten maken elke dag hét verschil voor de ketjes. Ze verdienen tonnen waardering. En wat ze zéker verdienen, zijn helpende handen. Gemotiveerde collega-experten die in een boeiende leeromgeving elke dag het verschil willen maken voor de Brusselse ketjes. Daarom start de VGC deze maand ook met een nieuwe affichecampagne, waarvoor we samenwerkten met enkele leerkrachten en leerlingen uit het Nederlandstalig onderwijs in Brussel.

Meer info: www.leerkrachtBXL.be