Op zoek naar leerkrachten voor het schooljaar 2020-2021? Zet uw vacatures in de kijker!

Publicatiedatum: 
15 juni 2020
Plaats uw vacatures zeker op de websites van Actiris en de VDAB. Dat zijn veelbekeken vacature-sites voor onderwijs en opleiding. Elke gepubliceerde vacature is een hogere kans om een een leerkracht/opleider/docent te vinden!
foto: leerkracht aan het werk (© VGC - Lander Loeckx)

VDAB en Actiris

De vacatureplatformen van de arbeidsbemiddelaars Actiris en de VDAB zijn druk bekeken. Via zoekcriteria kunnen kandidaat-leerkrachten, instructeurs en docenten er de vacatures voor een onderwijs- en opleidingloopbaan snel uitfilteren.

Als school kunt u er ook op zoek gaan naar kandidaat-leerkrachten die hun gegevens hebben achtergelaten in de databanken. Voor de meer geavanceerde mogelijkheden (onder meer cv's bekijken) moet u wel een (gratis) account aanvragen.

Meer info: vdab.be/leerkrachtendatabank  en www.actiris.be

En op deze site?

Ook via onderwijsinbrussel.be vindt u ook vacatures. Het gaat om vacatures die gepubliceerd zijn bij de VDAB. De vacatures kunnen zowel leerkrachtfuncties (onderwijzer, kleuterleider, leerkracht, docent, instructeur...), leidinggevende functies (directeur, coördinator) als andere functies (paramedische omkadering, secretariaatsfunctie, chauffeur, onderhoudspersoneel...) inhouden.