Op zoek naar een geschikte plek voor een activiteit, knutselnamiddag of sportles?

Publicatiedatum: 
04 september 2019
Het Jeugdcentrum Aximax stelt zijn zalen aan voordelig tarief ter beschikking aan scholen. Het uitdagende klimparcours in de Axibox stimuleert de psychomotorische vaardigheden van kinderen tussen 3 en 12 jaar. Er is ook heel wat spel- en sportmateriaal.
zaal Aximax

Jeugdcentrum Aximax

Aximax beschikt over een infrastructuur van meer dan 1000 m², volledig op kinder- en jongerenmaat. Scholen kunnen aan voordelig tarief een (halve) dag gebruik te maken van de sportzaal mét een klimparcours in de hoogte (Axibox). Het Jeugdcentrum ligt in 1000 Brussel en is gemakkelijk te bereiken met bus en/of metro.

Sportzaal

De sportzaal is 145 m² groot en bevindt zich op de gelijkvloers van het Jeugdcentrum. De zaal is goed uitgerust met sport- en spelmateriaal en een geïntegreerde geluidsinstallatie en geeft uit op de buitenspeelplaats. De Axibox bevindt zich ook in de sportzaal.

Axibox

De Axibox is een uitdagend klimparcours van meer dan 7 meter hoog in de sportzaal. Het telt 5 verdiepingen met verschillende avontuurlijke hindernissen zoals touwen, trapladders, banden en trapezen. De Axibox stimuleert de psychomotorische vaardigheden van kinderen tussen 3 en 12 jaar op een uitdagende, veilige en speelse manier trainen. Er is een spelmap beschikbaar voorzien van leuke activiteiten om met een groep te doen. De nadruk ligt dan op het groepsdynamische proces van de klasgroep.

Meer info

www.jcaximax.be/axibox
T 02 280 45 56