Ontdek waarom stemmen telt: nodig je leerlingen uit voor de tentoonstelling "50 jaar Kiezen voor Brussel"!

Stap binnen in de boeiende wereld van de Belgische politieke geschiedenis en ontdek waarom jouw stem telt! Het Archief en Museum voor het Vlaams Leven te Brussel (AMVB) opent de deuren voor de tentoonstelling "50 jaar Kiezen voor Brussel: Waarom Stemmen Belangrijk is", en jij en je leerlingen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke educatieve ervaring.

De tentoonstelling neemt je mee op een fascinerende reis door vijf decennia Belgische verkiezingen en politieke transformaties. Ontdek belangrijke keerpunten zoals 1974, 1989 en 2006, met speciale aandacht voor de staatshervormingen en de ontwikkeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Speciaal voor jou en je klas zijn er educatieve programma's ontworpen die niet alleen het belang van stemmen benadrukken, maar ook het belang van actieve deelname aan onze democratische samenleving. Maak gebruik van geleide rondleidingen tijdens openingsuren en ontdek de rijkdom van onze politieke geschiedenis.

Profiteer van speciale tarieven voor scholengroepen en reserveer vandaag nog voor een onvergetelijk bezoek aan de tentoonstelling "50 jaar Kiezen voor Brussel: Waarom Stemmen Belangrijk is".

Voor meer informatie en reserveringen, surf naar de website van het AMVB.