Maak met je klas Brusselaars blij met een tekening of een kaartje en ontvang een knutselpakket

Publicatiedatum: 
08 december 2020
Tijdens deze uitzonderlijke eindejaarperiode zijn veel Brusselaars alleen. Ze krijgen geen bezoek en voelen zich eenzaam. Maak samen met je leerlingen een kaartje, tekening of brief voor mensen uit de buurt van jouw school die eenzaam zijn. Bijvoorbeeld: alleenstaande buurtbewoners, bewoners in woonzorgcentra, patiënten in ziekenhuizen, gedetineerden, enz. Een kaartje, tekening of brief krijgen doet hen veel plezier.
Connecting Brussels

Maak foto’s of filmpjes terwijl je leerlingen aan de slag zijn en/of tijdens het moment waarop je de kaartjes, tekeningen of brieven gaat afgeven. Bezorg ons de beelden en ontvang een knutselpakket voor je klas.

De beelden worden gedeeld op de website en Facebookpagina van Onderwijs in Brussel. Zorg dat je in orde bent met de GDPR-wetgeving als je beelden aanlevert (bijvoorbeeld toestemming van ouders bij herkenbare leerlingen).

Je mag de beelden bezorgen via een WeTransfer link aan onderwijs.vorming@vgc.be met als onderwerp ‘Klassen helpen de buurt’. Vermeld ook de naam van je school en de klas. Je kan tot 15 januari 2021 beelden aanleveren om in aanmerking te komen voor een knutselpakket.

Deze actie is een onderdeel van Connecting Brussels:
https://www.connectingbrussels.be/