Inspiratiemoment 'Vrienden voor het Lezen' op 24 mei in Brussel: ontdek hoe je een duurzaam leesbeleid kunt ontwikkelen!

Op 24 mei staat er een inspiratiemoment gepland in Brussel: 'Vrienden voor het Lezen'. Dit evenement wordt georganiseerd door CANON Cultuurcel, onderdeel van het departement Onderwijs en Vorming. Het evenement is bedoeld voor leerkrachten, directies, pedagogische begeleiding, inspectie, lerarenopleiders en iedereen die werkzaam is in het kleuter-, lager- of secundair onderwijs.

Welke acties en inzichten bevorderen de leesvaardigheid en leesmotivatie van kinderen en jongeren? Hoe bouw je aan een effectief leesbeleid dat zowel moeilijke lezers als overtuigde lezers aan boord kan houden? Vanuit de drie-eenheid technisch lezen, begrijpend lezen en leesmotivatie, focust deze dag op de acties die een verschil maken voor een duurzaam leesbeleid.

Wil jij meer te weten komen over hoe je een duurzaam leesbeleid kunt ontwikkelen? Ontdek dan snel het volledige programma en schrijf je in voor dit inspiratiemoment!

Vrienden voor het lezen