ICT-ondersteuning tegen verminderd tarief voor Nederlandstalige scholen in Brussel

Nederlandstalige scholen in Brussel die ICT-ondersteuning nodig hebben, kunnen daarvoor de firma INOPTEC+ inschakelen tegen een verminderd tarief. Dat is mogelijk dankzij de financiële steun van STARTPROjecten vzw en van de VGC. De IT’ers kunnen binnen 24 uur na de aanvraag langskomen op school voor de nodige ondersteuning.

Heb je op school problemen met laptops of computers die niet werken? Willen jullie het netwerk uitbreiden? Graag hulp bij het installeren of onderhouden van ICT-materiaal? De firma INOPTEC+ biedt, met de steun van STARTPROjecten en de VGC, ondersteuning aan Nederlandstalige scholen in Brussel om hun ICT-uitrusting te beheren en te onderhouden en dit tegen een verminderd tarief.

Een ploeg van 8 informatici staat klaar om binnen 24 uur na aanvraag ICT-interventies uit te voeren. Deze interventies gebeuren uiteraard met respect voor de huidige gezondheidsmaatregelen.

Heeft je school ICT-ondersteuning nodig? Wil je meer informatie? Contacteer Erwin Schroons (02 256 97 24) en maak een afspraak