De inschrijvingen voor ‘De Slimste School van Brussel’ komen eraan

Het schooljaar is nog maar net van start gegaan en ‘De Slimste school van Brussel’ komt er al aan. Deze keer zijn jullie welkom op donderdag 7 oktober 2021 voor jullie favoriete quiz in Hotel Le Plaza op de Adolphe Maxlaan 118-126.

De inschrijvingen starten op woensdag 8 september om 12.00 uur via de website van het Onderwijscentrum Brussel. Wees snel want de plaatsen zijn zoals elk jaar beperkt. De link om je in te schrijven is vanaf woensdag 12 uur beschikbaar op de website van Onderwijscentrum Brussel.

Er wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Hierdoor is het mogelijk dat er nog wijzigingen zijn in de organisatie. Kijk voor de laatste informatie zeker nog eens op de Facebookpagina van de quiz.

Er wordt gewerkt met een Covid Safe ticket. Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in een van de volgende situaties:

  • je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan twee weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan zes maanden;
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus twee dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus een dag.

Zelftesten worden niet aanvaard. Breng ook zeker je identiteitskaart mee zodat de gegevens op je Covid Safe Ticket nagekeken kunnen worden.