2 maanden speelplezier op de VGC-speelpleinen achter de rug

Publicatiedatum: 
05 september 2018
De zomereditie van de speelpleinen van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) in samenwerking met de scholen van het Nederlandstalig onderwijs in Brussel waren een succes!
VGC-speelpleinen

Kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar uit het Nederlandstalig onderwijs konden deze zomer terecht op de VGC-speelpleinen voor een gevarieerde en kwalitatieve vakantie. De voorbije 9 weken waren er 28 speelpleinen actief, verspreid over 12 Brusselse gemeenten.

733 animatoren sloegen de handen in elkaar en zorgden elke dag vol enthousiasme voor een uitdagend activiteitenaanbod. Leuke en gekke spelletjes, verkleedpartijen, dansen en zingen, toneeltjes of op ontdekking binnen en buiten Brussel, … Te veel om op te noemen! In totaal genoten 3879 kinderen van een onvergetelijke vakantie op de speelpleinen.

Bedankt aan alle organiserende scholen, animatoren, hoofdanimatoren, leerkrachten en iedereen die zich mee heeft ingezet om er weer een fantastische speelpleinzomer van te maken. Dankzij jullie kunnen de ketjes met leuke vakantieverhalen starten aan het nieuwe schooljaar!