Leraarskamer: Vrije Vlaamse Basisschool in Ukkel

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie heeft de leraarskamer van de Vrije Vlaamse Basisschool in Ukkel een grondige renovatie ondergaan. Voorheen voldeed de ruimte niet meer aan de moderne normen voor een kwalitatieve onderwijsomgeving, wat resulteerde in een tekort aan zitplaatsen en geschikt meubilair voor het lerarenteam.

Dankzij een subsidie van ruim 12.000 euro, verkregen via de subsidieoproep 'Renovatie leraarskamer', kon de school de nodige middelen verwerven om de leraarskamer te vernieuwen. Er werden nieuwe tafels, stoelen, kasten en een infobord voor de leerkrachten geïnstalleerd. Bovendien werd de ruimte uitgebreid door een muur te verwijderen en een aangrenzende kamer toe te voegen.

De vernieuwde leraarskamer biedt nu een comfortabele en functionele werkplek voor het lerarenteam. Het is een omgeving waarin zij kunnen samenwerken, ontspannen en zich voorbereiden op hun taken, waardoor de efficiëntie en het welzijn van het personeel worden bevorderd. Dit project weerspiegelt de inzet van de school voor het creëren van een optimale leeromgeving voor zowel leerlingen als personeel.