Leraarskamer: Vrije Basisschool Heilig-Hart in Jette

De leraarskamer van Basisschool Heilig Hart in Jette heeft in 2022 een prachtige renovatie ondergaan, dankzij de oproep 'Renovatie leraarskamer'.

Om de leraarskamer te voorzien van alles wat het personeel nodig heeft om hun pauzes aangenamer te maken, heeft de school verschillende apparatuur aangeschaft. Ze hebben een nieuwe koffiemachine en een handige microgolfoven toegevoegd. Daarnaast zijn er ook moderne digitale hulpmiddelen geïntroduceerd, zoals een interactief digitaal bord en enkele laptops die specifiek bedoeld zijn voor gebruik in de leraarskamer.

Deze digitale apparaten zijn op verzoek van het personeel aangeschaft, zodat ze hun lessen gemakkelijk kunnen voorbereiden en vergaderingen in de leraarskamer kunnen ondersteunen met boeiende presentaties. Het is een waardevolle toevoeging gebleken, waarmee de leraren efficiënter kunnen werken en de leraarskamer een dynamische en productieve omgeving wordt.

Met deze renovatie heeft Basisschool Heilig Hart ervoor gezorgd dat de leraarskamer niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar het personeel graag samenkomen om te ontspannen, ideeën uit te wisselen en zich voor te bereiden op boeiende lessen.