Leraarskamer: Basisschool Instituut Maria Onbevlekt in Anderlecht

De leraarskamer van het Instituut Maria Onbevlekt in Anderlecht heeft een fantastische transformatie ondergaan dankzij een grondige make-over. Door gebruik te maken van de subsidielijn 'Renovatie leraarskamer' van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, kon de school deze vernieuwing realiseren.

De vernieuwde leraarskamer is nu een oase van functionaliteit en comfort, met verschillende hoekjes die elk een specifieke functie dienen. Naast de aanschaf van nieuwe meubels zoals tafels en stoelen, is er ook gezorgd voor verbeterde verlichting en zelfs een podium. Dit podium is speciaal ontworpen om leerkrachten een beter zicht te bieden op de speelplaats, aangezien de ramen in het lokaal hoog zijn geplaatst.

Om het geheel af te maken, heeft de ruimte een frisse lik verf gekregen, waardoor het een moderne en uitnodigende uitstraling heeft gekregen. Met deze renovatie is de leraarskamer niet alleen functioneler geworden, maar ook een plek waar leerkrachten zich kunnen ontspannen en inspireren tussen de lessen door.