Vacature publiceren

Op het vacature-overzicht vind je de vacatures van instellingen uit de Nederlandstalige onderwijs- en vormingssector in Brussel. Het gaat niet om een eigen VGC-databank, maar om een selectie van de vacatures die bij de arbeidsbemiddelaar VDAB  opgenomen zijn.

Welke vacatures verschijnen?

Er zijn drie voorwaarden om de vacatures op het vacature-overzicht te zien verschijnen:

  • de vacature staat gepubliceerd bij de VDAB op naam van de organisatie (school, instelling, CLB...);
  • de organisatie (school, instelling, CLB...) staat vermeld in de ‘selectielijst’ die de VDAB hanteert om vacatures door te sturen naar het vacature-overzicht;
  • het gezocht beroep valt in de (breed gedefinieerde ) selectielijst van beroepen die de VDAB hanteert om vacatures door te sturen naar het vacature-overzicht. Het kan gaan om leerkrachtfuncties (onderwijzer, kleuterleider, leerkracht, docent, instructeur...), leidinggevende functies (directeur, coördinator) als andere functies (paramedische omkadering, secretariaatsfunctie, chauffeur, onderhoudspersoneel...).

Hoe publiceren bij VDAB?

Om een vacature van je school of instelling op het vacature-overzicht gepubliceerd te krijgen, moet je de vacature doorgeven aan de VDAB. Voor meer informatie over ‘Mijn VDAB’: 0800 30700, of www.vdab.be/leerkrachtendatabank/scholen.shtml.

Toch problemen?

Verschijnt de vacature toch niet op het vacature-overzicht? Geef dan een seintje op redactie@onderwijsinbrussel.be.

 

Is de info op deze pagina nuttig?