Ondersteuning

128 resultaten gevonden
De Sint-Lukas Basisschool en Sint-Lukas Kunsthumaniora heeft haar speelplaats van zowel de lagere school als de secundaire school volledige vernieuwd. Hiervoor heeft ze een beroep gedaan op het project BuitenSpel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Basisschool Ket & Co vernieuwde met behulp van het project BuitenSpel haar volledige speelplaats. Ze kon hiervoor rekenen op een subsidie van 100.000 euro van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
345 Brusselse leerkrachten en directies hebben in 2020 samen met de VGC gebrainstormd over hoe we samen het Nederlandstalig onderwijs nog beter kunnen maken. Het resultaat van deze Ronde van Brussel bundelden we in een magazine.
De Prinses Julianaschool in Etterbeek heeft haar volledige speelplaats gerenoveerd met behulp van het project BuitenSpel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Hiervoor kon ze rekenen op een subsidie van 100.000 euro.
Basisschool ’t Plant’zoentje in Laken heeft haar speelplaats volledig gerenoveerd. Ze kreeg hiervoor steun via het project BuitenSpel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie en ontving een subsidie van 100.000 euro.
Basisschool Zavelberg in Sint-Agatha-Berchem heeft haar speelplaats volledig vernieuwd dankzij BuitenSpel. Ze kon hiervoor rekenen op een subsidie van 100.000 euro van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Basisschool Mariaschool heeft in 2020 haar speelplaats volledig gerenoveerd met behulp van het project BuitenSpel. Ze kon hiervoor rekenen op een subsidie van 100.000 euro van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Basisschool Instituut Maria Onbevlekt in Anderlecht heeft haar speelplaats volledig gerenoveerd. Ze kreeg hiervoor steun via het project BuitenSpel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie en ontving een subsidie van 84.203 euro.
Basisschool Leo XIII heeft haar beide speelplaatsen volledig gerenoveerd met behulp van het project BuitenSpel. Ze kon hiervoor rekenen op een subsidie van 200.000 euro van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) wil kinderen en jongeren meer aan het lezen zetten. Met de verschillende initiatieven wil de VGC het Nederlandstalig onderwijs in Brussel extra ondersteunen in de meertalige en grootstedelijke context van de stad.

Pages