Ondersteuning

131 resultaten gevonden
De speelplaats van basisschool Veeweide werd met behulp van het project BuitenSpel gerenoveerd. De buitenruimte werd anders ingericht en is voortaan een plek waar de kinderen tot rust kunnen komen. Er werd hierbij ingespeeld op de verschillende individuele noden.
Ontdek wat 'Speeltjes van de globalisering' voor uw school kan betekenen.
Ontdek wat 'Op de vlucht' voor uw school kan betekenen.
Ontdek wat 'Ontmoeting' voor uw school kan betekenen.
Ontdek wat 'Theater' voor uw school kan betekenen.
Het Koninklijk Atheneum Emanuel Hiel heeft haar nieuwe buitenruimte op 24 mei 2019 in gebruik genomen. Het volledige sportveld werd vernieuwd, onder meer dankzij het project BuitenSpel. Vandaag heeft de school één groot sportveld dat voorzien is van verschillende actieve uitdagingen.
De voormalige speelplaats van basisschool De Kleine Geuzen in Jette was verouderd en had een aantal pijnpunten zoals losliggende tegels en onvoldoende afwatering. Er was weinig variatie in de spelmogelijkheden. Met behulp van BuitenSpel heeft de school haar speeloppervlakte vergroot door alle ruimte optimaal te benutten.
De voormalige speelplaats van het Sint-Guido-Instituut was beperkt in speelruimte. Met behulp van BuitenSpel kon de school haar buitenruimte volledig renoveren.
Met behulp van het project BuitenSpel werd de speelplaats van de Harenheideschool gerenoveerd. Op 9 mei nam de school de nieuwe buitenruimte in gebruik.
De speelplaats van de vrije basisschool Parkschool werd gerenoveerd met behulp van het project BuitenSpel. De school heeft nieuwe spelprikkels aangebracht zodat de kinderen verschillende mogelijkheden hebben om te spelen.

Pages