Publicaties

7 resultaten gevonden
cover brochure
De verzamelmap 'Duaal Leren' maakt werkgevers (privé of publiek) wegwijs hoe ze snel en efficiënt jongeren uit de centra voor Leren & Werken of Duaal Leren kunnen tewerkstellen. De ondertitel van deze map is niet voor niets: 'Kies voor jong, bruisend, Brussels talent'.
Cover van de brochure 'Scholengids 2017-2018'
In deze scholengids vindt u de contactgegevens van alle Nederlandstalige scholen in Brussel, samen met het studieaanbod van de secundaire scholen voor het schooljaar 2017-2018.
Cover van de brochure 'Pas voor de Klas in Brussel'
Elk schooljaar ontvangen de Nederlandstalige scholen in Brussel nieuwe leerkrachten. Speciaal voor hen heeft Lesgeven in Brussel het Pas voor de Klas-pakket ontwikkeld. Dat bevat het startersboekje 'Pas voor de Klas in Brussel' (met praktische tips, testjes, praktijkverhalen en info over het onderwijs in Brussel), een MIVB-netplan en een aantal leuke hebbedingen.
Cover sociale economie in het Brussels hoofdstedelijk gewest
Met de publicatie 'Sociale economie in het Brussels hoofdstedelijk gewest' wil vzw Tracé Brussel de bijdrage van sociaal ondernemers aan de economie in beeld brengen.
Cover folder 'Schakels naar Werk 20167
In de A4-folder 'Schakels naar Werk' vinden werkzoekenden een beknopt overzicht van alle organisaties in Brussel die een Nederlandstalig aanbod hebben van begeleiding, beroepsopleidingen of werkervaringsprojecten.
cover gids naar werk
Deze brochure informeert jonge werkzoekenden over de zoektocht naar een job aan de hand van concrete tips en tricks.
cover 'Brede School in Brussel: 1 + 1 is meer dan 2'
Met deze brochure, een uitgave van het Onderwijscentrum Brussel, wil de Vlaamse Gemeenschapscommissie duidelijkheid brengen over het concept Brede School, en de toepassing ervan in de Brusselse situatie.