Publicaties

6 resultaten gevonden
Cover sociale economie in het Brussels hoofdstedelijk gewest
Met de publicatie 'Sociale economie in het Brussels hoofdstedelijk gewest' wil vzw Tracé Brussel de bijdrage van sociaal ondernemers aan de economie in beeld brengen.
Cover scholengids 2016-2017
In deze scholengids vindt u de contactgegevens van alle Nederlandstalige scholen in Brussel, samen met het studieaanbod van de secundaire scholen voor het schooljaar 2016-2017.
Cover folder 'Schakels naar Werk 20167
In de A4-folder 'Schakels naar Werk' vinden werkzoekenden een beknopt overzicht van alle organisaties in Brussel die een Nederlandstalig aanbod hebben van begeleiding, beroepsopleidingen of werkervaringsprojecten.
cover gids naar werk
Deze brochure informeert jonge werkzoekenden over de zoektocht naar een job aan de hand van concrete tips en tricks.
cover infomap 'Leren & Werken' 2013
De map 'Leren & Werken' maakt werkgevers (privé of publiek) wegwijs hoe ze snel en efficiënt jongeren uit de centra Leren en Werken kunnen tewerkstellen. De ondertitel van deze map is niet voor niets: 'Jong, bruisend, Brussels talent wil bij u aan de slag'.
cover 'Brede School in Brussel: 1 + 1 is meer dan 2'
Met deze brochure, een uitgave van het Onderwijscentrum Brussel, wil de Vlaamse Gemeenschapscommissie duidelijkheid brengen over het concept Brede School, en de toepassing ervan in de Brusselse situatie.