Paspartoe: spaar- en voordelenpas, ook voor scholen en leerkrachten

Paspartoe is een spaar- en voordelenpas voor het Brusselse vrijetijdsaanbod: cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten. U kunt de pas zowel individueel gebruiken als voor groepsuitstappen, ook voor uw onderwijsinstelling.
zo ziet de paspartoekaart eruit

 

Groepspas voor onderwijsinstellingen

Voordelig op culturele uitstap met uw onderwijsinstelling? Een concert, theatervoorstelling, film, expo …? Dat kan, met de gratis Paspartoe-groepspas. Die geeft recht op 70 kortingen van 6 euro bij Paspartoe-partners. De kortingen zijn er voor groepsuitstappen, en kunnen in verschillende beurten gebruikt worden.

Wilt u een gids inschakelen? Ook dat kan voordelig dankzij Paspartoe: de groepspas komt voor 80% tussen in de kosten van een gids (3 keer per jaar).

 

Voor wie?

Scholen van basisonderwijs, secundair onderwijs en deeltijds kunstonderwijs kunnen een groepspas aanvragen, net als erkende ouderverenigingen en erkende studentenverenigingen.

 

Extra groepspas

Voor scholen uit het buitengewoon onderwijs en het volwassenenonderwijs is er nog een extra groepspas. Met die tweede groepspas heeft de school jaarlijks 150 extra beurten, waarmee uw school slechts 2 euro per ticket betaalt (voor tickets tot en met 16 euro).

 

Meer informatie over de groepspas

 

Paspartoe voor individueel gebruik

U kunt de Paspartoe ook zelf gebruiken, als een individuele spaar- en voordelenpas voor het Brusselse vrijetijdsaanbod. Met Paspartoe spaart u punten als u deelneemt aan een activiteit bij een Paspartoe-partner. Deze punten kunt u inruilen tegen voordelen, zoals een gratis drankje, een gadget of een korting op de toegangsprijs.

Brusselaars met een beperkt inkomen krijgen een Paspartoe waarmee ze meteen recht hebben op scherpe kortingen op het vrijetijdsaanbod.

 

Meer informatie over de individuele Paspartoe

Geldt voor de volgende onderwijsniveaus 
Buitengewoon kleuteronderwijs
Buitengewoon lager onderwijs
Buitengewoon secundair onderwijs
Deeltijds kunstonderwijs
Gewoon secundair onderwijs
Hoger onderwijs
Kleuteronderwijs
Lager onderwijs
Leren en Werken
Volwassenenonderwijs