Projectoproep Kleur Bekennen 2018-2019: dien uw aanvraag in voor 17 september

Publicatiedatum: 
31 juli 2018
Zet uw school in op wereldburgerschap en leerlingenparticipatie? Dien dan voor 17 september 2018 uw project in en maak kans op financiële en inhoudelijke ondersteuning van Kleur Bekennen. De Brusselse educatief medewerker helpt u graag op weg.
afbeelding projectoproep Kleur Bekennen 2018-2019

Projectoproep

Kleur Bekennen lanceert voor het schooljaar 2018-2019 opnieuw een projectoproep rond wereldburgerschap. Dit jaar ligt de focus op initiatieven van schoolteams die aandacht hebben voor het versterken van leerlingenparticipatie. Dien uw dossier ten laatste op 16 september 2018 in en maak kans op inhoudelijke en financiële ondersteuning.

Meer info: www.kleurbekennen.be

Kleur Bekennen

Kleur Bekennen is een educatief programma om wereldburgerschap bij leerlingen van 3 tot 18 jaar te stimuleren. Kleur Bekennen ondersteunt scholen via advies, begeleiding op maat, leermiddelen, financieel ... Brusselse scholen kunnen daarvoor aankloppen bij de educatief medewerker Kleur Bekennen en de onderwijsbibliotheek

De voorbije jaren zijn verschillende mooie projecten in de Nederlandstalige scholen in Brussel gerealiseerd met de steun van Kleur Bekennen. De educatief medewerker begeleidt ook uw school graag bij de indiening van de subsidieaanvraag.

Meer info

Surf naar www.kleurbekennen.be.
Raadpleeg de voorjaarskalender met de Brusselse activiteiten. 
Neem contact op met de educatief medewerker Ellen Braet voor advies en begeleiding: ellen.braet@vgc.be, T 02 210 63 90