Nieuwe speelplaats voor bassischool Klavertje Vier dankzij BuitenSpel

Publicatiedatum: 
13 juni 2018
Dinsdag 12 juni heeft basisschool Klavertje Vier haar nieuwe speelplaats in gebruik genomen. De renovatie van de speelplaats gebeurde in het kader van het project BuitenSpel. Met een subsidie van 96.000 euro werd de speelplaats creatief en avontuurlijk ingericht.
Speelplaats Klavertje Vier

De verschillende ontdekkingszones werden uitgewerkt samen met leerkrachten, leerlingen en ouders. Dankzij de verschillende zones, is er voor elk kind iets te beleven.

De speelplaats bestaat onder andere uit de volgende ontdekkingszones:

  • Zone voor groepsspelen en gezelschapspelen
  • Zone met klim- en evenwichtstoestellen
  • Zone om boekjes te lezen

Naast de ontwikkeling van deze ontdekkingszones, wordt nu ook alle beschikbare ruimte optimaal gebruikt. Zo werd de groene ruimte grenzend aan de kindercrèche omgetoverd tot het speelterrein van de allerkleinsten.

De renovatie van de speelplaats is een succes!