Een nieuwe speelplaats voor Basisschool Parkschool dankzij BuitenSpel

Publicatiedatum: 
27 november 2017
De speelplaats van Basisschool Parkschool in Vorst wordt gerenoveerd! In kader van het project BuitenSpel krijgt de school hiervoor een subsidie vanuit de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Conceptvoorstel BuitenSpel Parkschool

De Parkschool heeft grote plannen met haar buitenruimte. Zowel de speelplaats voor de kleuters als die voor de lagere school worden aangepakt en omgebouwd tot een avontuurlijke, creatieve en multifunctionele buitenruimte waar kinderen zich kunnen uitleven.

Er zal onder meer een voetbalzone worden uitgewerkt en een groene ruimte worden voorzien. In deze groene zone kunnen de kinderen onder andere een bewegingsparcours volgen of gewoon rustig spelen. Daarnaast komt er ook een zone voor fantasiespel met onder meer een zangruimte.