leerkracht aan het werk (foto © VGC - Lander Loeckx)
Plaats uw vacatures zeker op de websites van ACTIRIS en de VDAB. Dat zijn veelbekeken vacature-sites, ook voor onderwijs en opleiding. En elke gepubliceerde vacature is een hogere kans om een een leerkracht/opleider/docent te vinden!
In de rubriek:
Directies en organisaties
leerlingen aan computerscherm (foto ©VGC - Lander Loeckx)
Voor kinderen in het Brussels Nederlandstalig onderwijs kunt u bij de Vlaamse Gemeenschap een school- of studietoelage aanvragen en dit vanaf 1 augustus 2014!
In de rubriek:
Les volgen
logo van de VGC
De verkiezingen van juni 2014 zorgden ook in de Vlaamse Gemeenschapscommissie voor nieuwe raadsleden (de wetgevende macht) en voor nieuwe collegeleden (de uitvoerende macht). Op 20 juli is het VGC-regeerakkoord 2014-2019 voorgesteld, en zijn de namen van de VGC-collegeleden bekend gemaakt.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven - Les volgen
Beeld advertentie campagne' Inschrijven in Brussel'
Is uw kind nog niet ingeschreven in het Brussels Nederlandstalig basisonderwijs, maar gaat het wel naar school vanaf het schooljaar 2014-2015?
In de rubriek:
Les volgen
studiekeuzebeurs 2014: 'hoe zie jij je toekomst?'
Van 18 tot 21 november 2014 organiseert de VGC opnieuw de studiekeuzebeurs. Dat doet zij samen met de secundaire scholen van het Brussels Nederlandstalig onderwijs.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven
cursisten aan het werk (foto © VGC - Lander Loeckx)
Bent u op zoek naar een opleiding voor volwassenen in Brussel? Het Nederlandstalig volwassenonderwijs in Brussel heeft een rijk aanbod aan opleidingen.
In de rubriek:
Les volgen
Subscribe to