Kinderen op de Brusselse Zomerschool  (© VGC - Lander Loeckx)
Enthousiaste begeleiders zijn elk jaar de draaiende motor van de Zomerschool. Ook voor deze 10de editie is de Zomerschool op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Inschrijven moet voor 3 april 2015.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven - Les volgen
foto: spelende kinderen (© VGC - Lander Loeckx)
Vanaf de zomervakantie 2015 vernieuwt de VGC de speelpleinwerking voor kinderen van het basisonderwijs en de eerste graad secundair onderwijs. De school wordt lokaal initiatiefnemer en organisator van de speelpleinwerking.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven
optreden voor leerlingen (foto © VGC - Lander Loeckx)
Brusselse basisscholen kunnen bij de VGC subsidies krijgen voor de organisatie van kwaliteitsvolle opvang. Aanvragen indienen voor het schooljaar 2015-2016 kan tot 30 mei. Ook de subsidieverslagen van het schooljaar 2014-2015 moeten ingediend worden tegen 30 mei.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven
Inschrijven in Brussel 2015-2016
De aanmeldingen voor het Brussels Nederlandstalig basisonderwijs zijn verwerkt en kregen een rangorde. De toewijzingsberichten met het ordeningsresultaat werden verstuurd. Ga naar de school tussen 9 maart en 3 april 2015 om uw ordening in een inschrijving om te zetten, of om een document van niet-gerealiseerde inschrijving af te halen.
In de rubriek:
Les volgen
Inschrijven in Brussel 2015-2016 secundair onderwijs
De aanmeldingen voor het 1ste leerjaar A secundair onderwijs zijn verwerkt en kregen een rangorde. De toewijzingsberichten met het ordeningsresultaat werden verstuurd. Ga naar de school tussen 9 maart en 3 april 2015 om uw ordening in een inschrijving om te zetten, of om een document van niet-gerealiseerde inschrijving af te halen.
In de rubriek:
Les volgen
Kinderen in een Brede School (foto: © VGC - Lander Loeckx)
De afgelopen jaren werkten Brusselse Brede Scholen intensief samen met Brede Scholen uit de Engelse regio Kent. Deze internationale uitwisseling leverde boeiende resultaten op. De Inspiratiedag ‘Brede School in Brussel en Kent’ zet ze op 28 april 2015 in de kijker.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven
Subscribe to