animator met kinderen op een speelplein
Voor de begeleiding van speelpleinen is de VGC op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde (hoofd)animatoren vanaf 16 jaar. Geïnteresseerd? Of kent u geïnteresseerden?
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven - Les volgen
kinderen aan speeltuig (foto Lander Loeckx)
Wilt u van uw speelplaats een leuke en stimulerende speel- en leerplek maken? Zijn die saaie (en kapotte) betontegels u een doorn in het oog? Wilt u spelmateriaal aankopen, maar weet u niet welk? De VGC geeft uw school de kans om de speelplaats in te richten tot een kindvriendelijke, creatieve omgeving, tot een ruimte waar kinderen hun speeltijd zelf vorm kunnen geven.
In de rubriek:
Directies en organisaties
Inschrijven in Brussel 2015-2016 basisonderwijs
Is uw kind nog niet ingeschreven in het Brussels Nederlandstalig basisonderwijs, maar gaat het wel naar school vanaf het schooljaar 2015-2016? De vrije inschrijvingen starten op 21 mei 2015.
In de rubriek:
Les volgen
Inschrijven in Brussel 2015-2016 secundair onderwijs
Is uw kind nog niet ingeschreven in het Brussels Nederlandstalig secundair onderwijs, maar gaat het wel naar school vanaf het schooljaar 2015-2016? De vrije inschrijvingen starten op 21 mei 2015.
In de rubriek:
Les volgen
Uitnodiging After Work Drink - 12 mei 2015 - Lesgeven in Brussel
Br(ik en Onderwijscentrum Brussel organiseren voor Lesgeven in Brussel een nieuwe After Work Drink op 12 mei 2015 vanaf 16 uur op vier locaties: GC Nekkersdal, Zinnema, GC Op Weule en café Maison du peuple in Sint-Gillis.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven
Affiche Opleidingsbeurs 'Uw schakel naar werk' 2015 - Tracé Brussel
Op 11 juni 2015 vindt voor de zevende keer de opleidingsbeurs 'Uw schakel naar werk' plaats in de Ancienne Belgique. De beurs is bedoeld voor werkzoekenden, jongeren en iedereen die (af en toe) moet doorverwijzen: toeleiders, consulenten, trajectbegeleiders, inschakelingsagenten … Zij krijgen er een totaaloverzicht van de sector van beroepsopleidingen, werkervaringsprojecten en organisaties die begeleiden naar werk.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven - Les volgen
Subscribe to