Inschrijven in Brussel 2015-2016 basisonderwijs
Is uw kind nog niet ingeschreven in het Brussels Nederlandstalig basisonderwijs, maar gaat het wel naar school vanaf het schooljaar 2015-2016? De vrije inschrijvingen starten op 21 mei 2015.
In de rubriek:
Les volgen
Inschrijven in Brussel 2015-2016 secundair onderwijs
Is uw kind nog niet ingeschreven in het Brussels Nederlandstalig secundair onderwijs, maar gaat het wel naar school vanaf het schooljaar 2015-2016? De vrije inschrijvingen starten op 21 mei 2015.
In de rubriek:
Les volgen
kinderen aan speeltuig (foto Lander Loeckx)
Wilt u van uw speelplaats een leuke en stimulerende speel- en leerplek maken? Zijn die saaie (en kapotte) betontegels u een doorn in het oog? Wilt u spelmateriaal aankopen, maar weet u niet welk? De VGC geeft uw school de kans om de speelplaats in te richten tot een kindvriendelijke, creatieve omgeving, tot een ruimte waar kinderen hun speeltijd zelf vorm kunnen geven.
In de rubriek:
Directies en organisaties
animator met kinderen op een speelplein
Voor de begeleiding van speelpleinen is de VGC op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde (hoofd)animatoren vanaf 16 jaar. Geïnteresseerd? Of kent u geïnteresseerden?
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven - Les volgen
optreden voor leerlingen (foto © VGC - Lander Loeckx)
Brusselse basisscholen kunnen bij de VGC subsidies krijgen voor de organisatie van kwaliteitsvolle opvang. Aanvragen indienen voor het schooljaar 2015-2016 kan tot 30 mei. Ook de subsidieverslagen van het schooljaar 2014-2015 moeten ingediend worden tegen 30 mei.
In de rubriek:
Directies en organisaties - Les geven
logo Br(ik, alles voor stadsstudenten
Bent u nog op zoek naar een plek om rustig te blokken tijdens de volgende examenperiode? Wordt u thuis teveel afgeleid en kan u zich niet concentreren? De Br(ik Study Spaces zijn plaatsen in de stad waar studenten samen kunnen studeren.
In de rubriek:
Les volgen
Subscribe to